woensdag 21 november 2012

Londen 2012

Afgelopen weekend zijn wij 4 dagen naar Londen geweest. Deze reis had ik samen met mijn 2 collega's georganiseerd voor de personeelsvereniging. Donderdag zijn we vertrokken en stapten op de boot in Calais. Aangekomen in Dover was het nog ongeveer 2 uur rijden naar het hotel. In het hotel aangekomen, zijn we eerst ingecheckt en gaan eten in het restaurant. De avond hebben we vertoefd in een pub/disco. En het was happy hour, dus de pintjes voor 1 pond, haha.

Dag 2 was eerst met een gids door de stad en 's middags lekker op jezelf. Heerlijk slenteren in Covent Garden, Piccadilly Circus, Regent Street, Soho, Chinatown & Oxford Street. Uiteraard met hier en daar een uitschieter naar Starbucks voor de lekkere thee of koffie. Na te hebben gegeten in een pub hadden wij als verrassing de Londen Eye geregeld. er waren een paar collega's met trillende benen, maar waren wel zo stoer om in te stappen. Wat een ervaring. Prachtig om Londen bij avond te zien!

Dag 3 was een vrije dag voor iedereen. Wij zijn direct naar Portobello Road gegaan en zijn vanaf daar gaan teruglopen langs Nothing Hill,Kensington Palace & Garden, Buckingham Palace, Westminster, House of Parlements, BigBen,Tower of Londen. Lekker gegeten bij de Italiaan en daarna op naar The Ceremony of the Keys. Tijdens deze ceremonie wordt de Tower of Londen afgesloten. Als je in Londen bent, regel hiervoor kaarten via internet. Echte aanrader! Deze dag was fantastisch met als resultaat behoorlijk zere voetjes ;)

Dag 4 was onze reisdag weer naar huis. Om je een idee te geven heb ik uiteraard wat foto's gemaakt. Fijne dag verder!Geen opmerkingen:

Een reactie posten