zondag 7 oktober 2012

Woonbeurs 2012

Donderdag 27 september jl. ben ik samen met mijn vriendin Karin naar de Woonbeurs in Amsterdam geweest. We waren net op tijd om nog een parkeerplekje te scoren dicht bij de ingang. Eenmaal binnen werd je overweldigd door de drukte en de krioelende mensenmassa. Aangezien we tijdens de lunch binnenkwamen, gingen we uiteraard eerst voor een lekker broodje en een kopje thee.


Daarna stortten we ons op de verschillende hallen. Wat een prachtige kleuren zijn er voor je interieur. Het VT wonenhuis is altijd zo mooi gestyled dat ik ogen te kort kom.

 

Wat ik zelf heel mooi vind, is zo'n prachtige stoere buitenkeuken. Op de woonbeurs stond een pracht exemplaar. Deze gaat zeker op mijn wensenlijstje!Ook waren er weer leuke bloggers aanwezig. Zij hadden het lekker druk bij hun bloghoekje. De volgende keer zal ik ze echt de hand even schudden en niet zoals nu bescheiden aan hun voorbijlopen ;) 

Aangezien ik veel meer foto's heb gemaakt, heb ik van de rest maar even een collage gemaakt.


Na een dagje slenteren op de woonbeurs zijn wij weer huiswaarts gekeerd. Met weer veel nieuwe inspiratie voor mijn webshop!1 opmerking:

  1. Grappig om jouw foto's te bekijken van de woonbeurs. Ik zie bij iedereen toch weer dingen die ik zelf niet ben tegengekomen :)

    Lekker van nagenieten, fijne week..

    BeantwoordenVerwijderen