woensdag 18 januari 2012

Stoer wonen

Stoer wonen, wat is dat? Ik hoor je de vraag stellen. Stoer wonen vind ik een interieur waarin industriele items te vinden zijn. Industrieel geeft een stoere look aan het geheel en wordt vaak gecombineerd met mooie houtsoorten, zoals steiger- of sloophout. Waar ikzelf vooral verzot op ben, zijn industriele lampen. Er zijn zelfs lampen verkrijgbaar die rechtstreeks uit de fabriek komen en nog omgezet moeten worden naar de juiste voltage. Maar je hebt ook hele leuke alternatieven die nieuw zijn en direct geschikt zijn voor onze electriciteitsnetwerk.

Verder kun je met kleur grijs/zwart/wit tinten deze stoere look maken. En wat is niet mooier om daarbij een accentkleur te gebruiken. Op dit moment is okergeel hot! Maar je kunt natuurlijk iedere kleur die jij mooi vindt als accentkleur toevoegen. De accentkleur kun je heel gemakkelijk toepassen door accessoires of mooie bloemen aan te schaffen.

Wat ook nog prachtige items zijn, zijn prints/posters die je in een eenvoudige lijst van Ikea doet en gewoon tegen de muur plaatst of op een kast zet. Deze prints zijn vaak voorzien van mooie teksten! 

Om je een beeld te geven, heb ik natuurlijk weer foto's op Pinterest gevonden!


1 opmerking:

  1. Wat een prachtige meubels zijn er allemaal te zien op de foto's mooie materialen en bewerkingen. Veel zijn vast op maat gemaakt. Ik hou er van!

    BeantwoordenVerwijderen