vrijdag 30 maart 2012

HIP in style 1 jaar!


Zondag 1 april bestaat onze webshop HIP in style 1 jaar! Ik ben trots op wat ik heb bereikt met de webshop. In het afgelopen jaar heb ik totaal bijna 15.000 bezoekers op de site gehad. Dit aantal klinkt wel stoer vind ik, als beginnende ondernemer.

Bij 1-jarig bestaan behoort een natuurlijk een leuke actie. Dit weekend versturen wij alle bestellingen gratis en je ontvangt een lief zomers armbandje als kado!(zolang de voorraad strekt)



Klik hier om direct naar onze webshop te gaan!


woensdag 28 maart 2012

DYANNE!

Gisteravond ben ik samen met een vriendin naar Rinsma Fashion in Gorredijk geweest. Dyanne Beekman kwam langs om haar jas tot tas collectie te presenteren. Tevens signeerde Dyanne haar boek nr.01. Laat ik mijn boek nu weer zijn vergeten. Stom van me.

Desalniettemin hebben wij een leuke en gezellige avond gehad. Op de avond heeft Dyanne aan heel veel vrouwen haar stylingadviezen gegeven. Mijn vriendin kan dit heerlijk in haar Yaya-winkel in Leeuwarden gaan uitproberen op haar klanten en ik ga het op mezelf testen. Ikzelf vind de jas tot tas collectie erg mooi. Comfortabele kleding die je op heel veel manieren met elkaar kan combineren en vooral ook de kleuren. Prachtig! Ik heb zelf gisteravond niets gekocht, maar ik ga hiervoor zeker een keer terugkomen op een rustig moment ;)
En uiteraard heb ik een paar kiekjes gemaakt.


zondag 25 maart 2012

HIP in style 1 jaar!

HIP in style viert komende zondag, 1 april, haar 1-jarig bestaan. Het jaar is echt omgevlogen en wat heeft de webshop mij een hoop nieuwe energie gegeven. Door de webshop heb ik veel nieuwe mensen mogen ontmoeten; via twitter, facebook, fairs, inkoop, noem maar op. Ik ben trots op hoever we in 1 jaar zijn gekomen, met minimale middelen en budget, maar met ongelofelijk veel enthousiasme.
Als ik terugblik op dit afgelopen jaar dan merk ik wel dat ik nog zoekende ben naar de juiste richting van de webshop. Er is ook zoveel moois op de markt te verkrijgen. Maar ik heb geen haast en ga gewoon door met wat ik leuk vind.
Ondertussen heb ik nog een paar dagen om na te denken wat voor leuke actie we zullen gaan doen ivm ons 1-jarig bestaan.
Als je tips hebt, laat het me weten!

Foto van woodwoolstool

Bij woodwoolstool had ik immers mooie sloophoutenborden van HIP in style gekocht. En zie hier, hoe Ingrid een mooie foto van mijn signs heeft gemaakt. Die moest ik natuurlijk op mijn blog plaatsen ;)

Weekend


Wat een fijn weekend. Genieten jullie er net zo van als wij? Het is weer heerlijk vertoeven buiten. Gisteren vonden wij bij thuiskomst een prachtige mand gevuld met mooie voorjaarsbloeiers. Mijn schoonouders hadden dit bij ons in huis neergezet in verband met onze trouwdag, 12,5 jaar. 
Lief, he?

zaterdag 10 maart 2012

Geel!

Zoals ik al eerder in mijn blog heb geschreven ben ik dol op geel. Je hebt natuurlijk heel veel verschillende tinten geel. Ik heb een aantal interieur items gespot die erg leuk zijn om in je interieur te plaatsen. Maar ook een hele leuke zwarte bijzettafel. Zelf heb ik onlangs een wit kussentje met zwarte vogel gekocht bij H&M Home.





vrijdag 9 maart 2012

Voorjaarsbeurs

Afgelopen maandag ben ik naar de voorjaarsbeurs in Utrecht geweest. Altijd leuk om op deze beurs trends te spotten, maar ook om inspiratie op te doen. En bovenal kijken of er nieuwe artikelen voor de webshop zijn te vinden. In dit voorjaar zijn de trends veel kleur, industrieel, vintage en hout. En het leuke van deze materialen is dat ze heel goed met elkaar zijn te combineren. Hierdoor kun je je interieur steeds een andere look geven. Natuurlijk heb ik hier en daar wat foto's genomen.

vrijdag 2 maart 2012

Sterren

Ik ben dol op sterren. En sterren zijn op dit moment ook erg hot. Je ziet ze overal terugkomen. In sieraden, sjaals, teksten, lantaarns, hangers, name tags, noem maar op. Van de week heb ik zelf een hele mooie grijze sterrensjaal van Kirsty Nagel gekocht  bij de webshop van Tricia van Harten8.com En in het echt is de sjaal nog mooier! Ik kan je vertellen dat ik deze sjaal veel zal gaan dragen ;)

Inmiddels ben ik op Pinterest een sterrenboard aan het verzamelen.
Ben je nieuwsgierig en wil je meer sterren zien? Klik hier voor mijn sterrenboard op Pinterest

 Cathrines hjerterom
 Kirsty Nagel
 Pinterest



http://www.harten8.com/