dinsdag 31 mei 2011

Van alles

De vriendinnenavond was een succes! We hebben veel bezoekers gehad, bekend en onbekend. Hartstikke leuk en gezellig. Ook waren de reacties over de goodiebag erg lovend. Doordat de reacties zo positief zijn, hebben Ilse en ik besloten om in het najaar er zeker weer zo'n avond te organiseren. Ik zie er nu al naar uit. Wordt natuurlijk wel lastig om de 1e succesvolle keer te overtreffen, haha.

Afgelopen weekend was de crafty markt Holy Stitch in de Blokhuispoort in Leeuwarden. HIP in style heeft meegedaan met de goodiebag. De markt zelf heb ik ook even bekeken en echt super om te zien hoe creatief men in Nederland is. Zelf heb ik weer lekker zpagetti meegenomen waarmee ik me de rest van het weekend heb vermaakt. Ik heb al weer 2 tassen bijna klaar en verder een olielamp met zpagettihoes en ook een mooi hoge glazen vaas met een zpagettihoes gemaakt. Binnenkort allemaal natuurlijk op onze site te bewonderen en te kopen.

Wat staat nog meer op stapel voor HIP in style? Ik kan je vertellen dat ik a.s. maandag weer op inkoop ga en hoop leuke nieuwe items te kunnen inkopen. Daar twijfel ik niet aan en ik heb al een lekker wensenlijstje gemaakt. Verder sta ik op de landelijke tuinfair van Bed & Breakfast de Titelroas in Nijega. De fair is op 2e Pinksterdag maandag 13 juni van 13.00 tot 18.00 uur. Ik ben druk doende met de voorbereidingen van de fair. Tafels regelen, nieuwe spullen inkopen, flyers maken, etc. Hartstikke leuk, hoor.
Kom je ook gezellig een kijkje nemen op de fair?

We hebben inmiddels ook een aantal artikelen in de LenteSale. Neem maar even een kijkje, want er zitten leuke items bij voor een leuke prijs.

Oh ja, wist je al dat je bij HIP in style je bestellingen via Ideal kunt betalen? Hartstikke handig en veilig.

Tot de volgende blog.

Hier nog even een foto ter inspiratie:



woensdag 18 mei 2011

Voorbereidingen 25 mei

Hier nog even een berichtje op mijn blog. Volgende week woensdagavond, 25 mei,  hebben Yaya Leeuwarden en HIP in style een vriendinnenavond georganiseerd. We zijn nu druk met de voorbereidingen bezig en aan het flyeren. Op de avond hebben we ook nog Nutrimetrics kunnen strikken voor make-up. En natuurlijk op zoek naar een leuk goodiebag item.... Maar ik heb al besloten wat ik ga doen, maar dit moet ik alleen nog even inkopen. Dat ga ik a.s. vrijdag doen. Tevens haal ik dan nog een aantal rieten lantaarns XL. Heb je deze al op de site gezien? En het is heel grappig, want ik had deze lantaarns ook op mijn inloopavond. Toen keek iedereen ernaar en zeiden wat mooi, maar werden niet verkocht. Ja, eentje door mijn vriendin Ilse. Maar nu is er bijna iedere week wel iemand die de lantaarns alsnog wil. Haha, leuk he!

Verder ben ik met de voorbereidingen bezig voor de landelijke tuinfair in Nijega op 2e Pinksterdag, 13 juni. Heb ik ook zo'n ontzettend veel zin in. Hopend natuurlijk op prachtig weer. Maar ik ben voor deze fair op zoek naar een klaptafel waar mijn spullen op kunnen staan. Poeh...en dat is lastiger dan ik heb gedacht. Dus als je een dergelijke tafel voor me weet, neem alsjeblieft contact met me op.

Ik ga nu weer verder met de voorbereidingen. Tot de volgende blog !
Oh ja, hier nog even een mooie foto ter inspiratie.

dinsdag 10 mei 2011

Vriendinnenavond enzo

Vanaf heden kun je nu ook bij HIP in style veilig betalen via IDEAL. Zoals ik vorige keer al vertelde kan ik via Google zien hoeveel bezoekers op www.hipinstyle.nl dagelijks komen. Afgelopen week nog even een campagne met Google adwords er tegenaan gegooid waarbij je gelijk ook het bezoekersaantal omhoog ziet schieten. Heel leuk om te bij te houden.

Verder ga ik samen met mijn vriendin Ilse van Yaya-Leeuwarden een vriendinnenavond organiseren in haar winkel in de Kleine Kerkstraat 15. De avond vindt plaats op woensdag 25 mei a.s. van 19.30 uur tot 22.00 uur. Je kunt je via e-mail : info@hipinstyle.nl opgeven voor deze avond. Neem je zus, vriendin, dochter of moeder mee. Op deze avond ontvang je 10% korting op je aankopen. Tevens verloten wij onder degene die zich via e-mail aanmelden een leuke prijs!
Ook ontvang je bij aankoop vanaf € 25,00 of meer een goodiebag, zolang de voorraad strekt.
Als dit geen voldoende redenen zijn om langs te komen......

Op maandag 13 juni, 2e Pinksterdag, sta ik met HIP in style op de landelijke tuinfair van het Bed & Breakfast De Titelroas in Nijega. Hier heb ik ontzettend veel zin in. Dus ik ben druk doende met alle voorbereidingen en wil graag nog wat nieuwe spullen haken en harten maken. Enfin, genoeg bezigheid om mijn naamsbekendheid te vergroten. Deze laatste actie dank ik aan mijn vriendin Karin. Zij denkt ook zo heerlijk met mij mee! Echt super.

Oh ja als laatste nog wat mooie plaatjes van Tine K Home ter inspiratie.
Kijk en geniet!

zondag 1 mei 2011

Moederdagactie!

Zo, koninginnedag is weer geweest en nu op naar moederdag. De komende week heb ik lekker vrij van mijn andere werk en kan ik mooi wat tijd besteden aan HIP in style! Op onze website www.hipinstyle.nl (voor degenen die het nog niet weten) besteden wij natuurlijk ook aandacht aan moederdag. In de winkel hebben we een aantal leuke items die alle moeders vast en zeker leuk zullen vinden. Tevens geven wij 10% korting op je bestelling. Uiteraard zullen wij zorgen voor een feestelijke verpakking van het kado.

HIP in style is vandaag precies 1 maand online en ik kan je vertellen dat dit een erg leuke maand is geweest. Veel leuke reacties op de site gehad en uiteraard ook bestellingen. De inloopavond was een succes en zeker voor herhaling vatbaar. Via Google analytics kan ik zien of men mijn website ook vindt. En dat gebeurt!! ik heb de afgelopen maand bijna 1000 bezoekers gehad. Erg leuk. Je kunt zelfs zien waar in Nederland men mijn website zit te bekijken. En ik kan je vertellen dat is in geheel Nederland en ik heb al 1 bezoeker uit Singapore gehad, haha. Zo grappig.

Voor het najaar heb ik al allerlei ideetjes bedacht voor HIP in style, zoals bijv. het geven van workshops zpagetti haken, een memobord maken, sieraden maken.

Dus schrijf je in voor de nieuwsbrief op onze website om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends op woongebied, acties etc.

Tot de volgende blog!