vrijdag 22 april 2011

Paasweekend!

Heerlijk, we hebben een lang weekend voor de boeg en wat een lekker weertje hebben we erbij! Ik had voor HIP in style leuke zomerse rieten lantaarns ingekocht en die gingen van de week als warme broodjes. Dus vandaag maar even een paar nieuwe lantaarns ingeslagen. Ze zijn ook zo leuk! Je kunt ze buiten op de tuintafel of in de tuin of bij de voordeur zetten, maar ze zijn ook stoer voor in de woonkamer. Waxinelichtje erin en je hebt een en al romantiek! Hier even een fotootje van de lantaarns:
En ja, dan loop ik daar weer rond bij de groothandel en valt mijn oog op een heel leuk setje van 7 kleine witte vaasjes op een plateau. Wat weer ontzettend leuk is voor een moederdag kadootje. Ook hiervan even een foto:
Dus ben je op zoek naar een HIP kado voor je moeder of schoonmoeder, kijk even bij mij op de website. Er zit vast iets leuks bij voor haar. Ik zal van het weekend nog een nieuwsbrief versturen met een moederdagactie. Houd dus mijn website goed in de gaten of geef je op voor de nieuwsbrief want zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste trends of acties bij HIP in style.

Ik wens iedereen een heel fijn paasweekend met veel gezelligheid!

vrijdag 15 april 2011

Inloopavond was een succes!

Gisteren was het dan zover dat vrienden, familie en collega's een kijkje kwamen nemen bij HIP in style. Ons huis had ik helemaal omgetoverd naar een winkel! Erg leuk om te doen en super om te horen dat de ingekochte spullen mooi, leuk, prachtig etc. zijn. Ik zit op de goede weg. Mijn vriendin Karin verzorgde de catering en dat deed ze weer top! Hieronder vind je een aantal foto's van de avond. Het was een geslaagde avond. Vandaag is overigens de laatste dag met 10% korting op je bestelling.....


 

zaterdag 9 april 2011

Inloopavond HIP in style

Heb je ook zo'n zin om je huis om te stylen en de winterse spullen eruit te gooien en weer nieuwe tinten terug te plaatsen? Ik wel. Met dit mooie weer krijg je gewoon de kriebels om de lente/zomer ook in huis te halen en de tuin weer leuk en gezellig te maken. Ik ben dan ook even wat voorjaarsbloeiers gaan kopen en het lijkt al weer een stuk gezelliger als ik zo naar buiten de tuin in kijk. Nu alleen nog dat rot onkruid tussen de tegels weghalen.......

Aanstaande donderdagavond tussen 19.00 en 21.30 uur houd ik een inloopavond om je de mogelijkheid te bieden om de collectie "live" te bekijken. Je kunt deze avond evt. ook je bestelling plaatsen of zelfs de artikelen direct meenemen. Stuur me even een e-mail : info@hipinstyle.nl om je aan te melden.Gezellig als je komt en mag uiteraard ook een vriend(in), zus, moeder meenemen.

Misschien tot donderdag!

woensdag 6 april 2011

De eerste bestellingen!

Sinds de opening van HIP in style heb ik al een aantal bestellingen mogen ontvangen. En wat is dat leuk, zeg! Naar aanleiding van de opening heb ik veel reacties gekregen over de site. Erg leuk om deze allemaal te lezen en te weten dat ik op de goede weg zit qua inkoop, layout en foto's. Want ja, ik heb natuurlijk ingekocht wat ik zelf mooi vind. Ondertussen ben ik bezig met het vinden van een nieuw merk. Omdat ik gek ben op de scandinavische woonstijl kan ik alvast melden dat ik het merk Broste Copenhagen mag gaan inkopen. Ik kan je vertellen dat dit een prachtig merk is met mooie woonspullen gemaakt van natuurlijke materialen met een stoer en hip uiterlijk. Zie hieronder alvast een foto om je een indruk te geven.

Broste Copenhagen



vrijdag 1 april 2011

HIP in style geopend!

Vanaf vandaag is onze webwinkel HIP in style geopend! HIP in style verkoopt hippe stoere woon-, en modeaccessoires, kado-artikelen, sieraden, maar ook voor hip handwerk kun je bij ons terecht. Neem gauw een kijkje op de website: www.hipinstyle.nl en profiteer de komende 2 weken van 10 % korting op je bestelling.